هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

کاهش زمان تعهد خدمت پزشکان مناطق محروم

کاهش زمان تعهد خدمت پزشکان مناطق محروم نماینده مردم آمل گفت: بر اساس طرحی که در حال بررسی در یکی از کمیسیون های مجلس است زمان تعهد خدمت پزشکان در مناطق محروم از 3 برابر به 1.5 تا 2 برابر تقلیل یافت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 26
کد خبر: ۱۴۴۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر رضا حاجی پور، سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست امروز این کمیسیون عنوان کرد: در جلسه امروز که با حضور معاونان وزیر بهداشت برگزار شد، طرح اصلاح قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی در دستورکار کمیسیون قرار داشت که تا ماده 2 این طرح مورد بررسی اعضای کمیسیون قرار گرفت و به تصویب رسید. 

نماینده مردم آمل در مجلس ادامه داد: براساس (ماده 1) این طرح زمان تعهد خدمت پزشکان در مناطق محروم از 3 برابر به 1.5 تا 2 برابر تقلیل یافت.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس تاکید کرد: بنابراین میزان تعهد خدمت مشمولان برای خدمت در مناطق مورد تعهد برای رشته های پرطرفدار تخصصی که هرساله توسط وزارت بهداشت اعلام می شود به میزان 2 برابر و برای سایر متعهدین یک و نیم برابر مدت تحصیل خواهد بود. کلیه متعهدین موظفند بلافاصله پس از فارغ التحصیلی خود را به دانشگاه علوم پزشکی معرفی کنند.

حاجی پور اضافه کرد: همچنین براساس ماده 2 این طرح نیز برخی فعالیت ها برای مشمولان این قانون ممنوع خواهد بود که از جمله آنان می توان به فعالیت پزشکی انتفاعی، دایر نمودن مطب و انجام تعهدات در خارج از استان محل تعهد اشاره کرد.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: همچنین تحویل مدرک تحصیلی و ریز نمرات، صدور تائیدیه تحصیلی و گواهینامه توسط وزارت بهداشت تا قبل از اتمام تعهدات ممنوع خواهد بود./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار